Baza wiedzy SuperVoIP.pl > FAQ > Najczęstsze pytania

Jak usunąć konto abonenckie?

Konto można usunąć samodzielnie w panelu klienta:
zakładka Moje konto > Dane > Dane autoryzacyjne > Usuń permanentnie całe konto klienta

screencapture-panel-supervoip-pl-customer-lac-3672727460-2023-01-16-11_23_58.png

Po kliknięciu w link należy potwierdzić usunięcie konta w wysłanej wiadomości na adres e-mail przypisany do konta. Po usunięciu konta nie ma możliwości przywrócenia konta i usług, nie ma dostępu do dokumentów rozliczeniowych, historii usług oraz danych billingowych. Numery PSTN znajdujące się na koncie zostają automatycznie deaktywowane.

Zobacz również:
Jak przenieść numer do innego operatora
Zmiana danych (cesja)