Konto można usunąć samodzielnie w panelu klienta: kliknij ikonę profilu: Profil > Dane autoryzacyjne w wierszu Usuń konto > kliknij link:
🛑 Uwaga: Jeżeli podczas próby usuwania zobaczysz poniższy monit – wyrejestruj urządzenia z kont SIP, np. zmień serwer rejestracji sip.supervoip.pl na inny dowolny adres lub przywróć urządzenie do ustawień fabrycznych – instrukcja na stronie producenta urządzenia / aplikacji.
➡️ Po wyrejestrowaniu urządzeń SIP ponów próbę usunięcia konta.
⚠️ Ważne: Po kliknięciu w link należy potwierdzić usunięcie konta w wysłanej wiadomości na adres e-mail przypisany do konta.
‼️ Po usunięciu konta nie ma możliwości przywrócenia konta i usług, nie ma dostępu do historii rozliczeń, historii usług oraz danych billingowych. Numery PSTN znajdujące się na koncie zostają automatycznie deaktywowane.
📜Usunięcie konta spowoduje usunięcie danych, które mogą zostać usunięte zgodnie z obowiązującymi przepisami. Dane, których przechowywanie jest wymagane przepisami prawa, mogą być przechowywane przez okres wynikający z tych przepisów.
ℹ️ Jeżeli masz problem z logowaniem do panelu klienta zobacz 👉 tutaj
Baza wiedzy SuperVoIP.pl > FAQ > Najczęstsze pytania
Jak usunąć konto abonenckie?
Konto można usunąć samodzielnie w panelu klienta:
kliknij ikonę profilu: Profil > Dane autoryzacyjne
w wierszu Usuń konto > kliknij link:
🛑 Uwaga:
Jeżeli podczas próby usuwania zobaczysz poniższy monit – wyrejestruj urządzenia z kont SIP, np. zmień serwer rejestracji sip.supervoip.pl na inny dowolny adres lub przywróć urządzenie do ustawień fabrycznych – instrukcja na stronie producenta urządzenia / aplikacji.
➡️ Po wyrejestrowaniu urządzeń SIP ponów próbę usunięcia konta.
⚠️ Ważne:
Po kliknięciu w link należy potwierdzić usunięcie konta w wysłanej wiadomości na adres e-mail przypisany do konta.
‼️ Po usunięciu konta nie ma możliwości przywrócenia konta i usług, nie ma dostępu do historii rozliczeń, historii usług oraz danych billingowych. Numery PSTN znajdujące się na koncie zostają automatycznie deaktywowane.
📜Usunięcie konta spowoduje usunięcie danych, które mogą zostać usunięte zgodnie z obowiązującymi przepisami. Dane, których przechowywanie jest wymagane przepisami prawa, mogą być przechowywane przez okres wynikający z tych przepisów.
ℹ️ Jeżeli masz problem z logowaniem do panelu klienta zobacz 👉 tutaj
🔗 Zobacz również:
Jak przenieść numer do innego operatora
Zmiana danych (cesja)
Tagi: usunąć konto, usunięcie konta, zamknąć konto, zamknięcie konta
API Asterisk Asterisk SIP trunk dialplan Linksys ElevenLabs grandstream UCM hasło do konta SIP hasło do panelu hasło sip IVR jak dzwonić Jak korzystać z SuperVoIP jak kupić numer jak wybrać numer kiedy potrzebuję sip trunk konfiguracja Asterisk konfiguracja grandstream UCM konfiguracja SIP trunk konfiguruj numer konto SIP logowanie do panelu MicroSIP nagrywanie połączeń numer stacjonarny numer zagraniczny okres testowy poczta głosowa przeniesienie numeru regulamin rejestracja rozmów rozliczenia scenariusz IVR SIP trunk siptrunk SuperSIP umowa webhook WEBRTC Wirtualny fax X-Lite Yealink konfiguracja zalogować się do panelu zapomniałem hasło zmiana hasła SIP zoiper